Kategori:Kulturhuse

Fra Helsingør Leksikon
Skift til:navigering, søgning

Denne artikel omfatter korte beskrivelser af nuværende og tidligere kulturhuse i Helsingør og den tidligere Tikøb kommune. Generelt er henvist til særskilte beskrivelser med links. Hvor det er aktuelt henvises til kulturhusenes hjemmesider.

Artiklen viser, at små og store kulturhuse af enhver art har været under stadig udvikling i Helsingør og den tidligere Tikøb kommune gennem mange, mange år - både indholdsmæssigt og for brugernes interesser.

Artiklen omfatter de kulturhuse, der har kunnet registreres gennem brug af håndbøger, Facebook, Google og andre kilder. Den giver sig ikke ud for at være en total og korrekt beskrivelse af Helsingørs og den tidligere Tikøb kommunes kulturhuse.

Definitionen af begrebet kulturhuse i artiklen er, når kommunen eller en forening er ansvarlig for stedets aktiviteter. Netop derfor kan der være f.eks. lokale forsamlingshuse, som ikke er relevante.

Hvis du har forslag til korrektioner eller tilføjelser, er du meget velkommen til at sende dem til Helsingør Leksikon på denne mailadresse: fakta@helsbib.dk

Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du brugen af cookies. Luk siden for at stoppe brugen af cookies.