Forskel mellem versioner af "Helsingøers Kongelige allene privilegerede Adresse-Contoirs nye Efterretninger"

Fra Helsingør Leksikon
Skift til:navigering, søgning
(Oprettede siden med ' * 1. januar 1769 udkom "Helsingøers Kongelige allene priviligerede Adresse-Contoirs nye Efterretninger". Hvad borgerne kaldte avisen vides vist ikke i dag. * Avisen blev ...')
 
(Link indsat)
 
Linje 2: Linje 2:
 
* 1. januar 1769 udkom "Helsingøers Kongelige allene priviligerede Adresse-Contoirs nye Efterretninger". Hvad borgerne kaldte avisen vides vist ikke i dag.
 
* 1. januar 1769 udkom "Helsingøers Kongelige allene priviligerede Adresse-Contoirs nye Efterretninger". Hvad borgerne kaldte avisen vides vist ikke i dag.
  
* Avisen blev udgivet af Emanuel Balling og havde til huse i Stengade 51. Bare to år efter i 1771 afhændede han sin virksomhed og rejste til København, hvor han redigerede Aftenposten til han døde i 1795.
+
* Avisen blev udgivet af [[Emanuel Balling]] og havde til huse i Stengade 51. Bare to år efter i 1771 afhændede han sin virksomhed og rejste til København, hvor han redigerede Aftenposten til han døde i 1795.
  
 
* Indholdsmæssigt var der i avisen megen omtale af lokale begivenheder skrevet for de mange udenlandske borgere, som beboede Helsingør på den tid.
 
* Indholdsmæssigt var der i avisen megen omtale af lokale begivenheder skrevet for de mange udenlandske borgere, som beboede Helsingør på den tid.

Nuværende version fra 8. dec 2017, 12:44

  • 1. januar 1769 udkom "Helsingøers Kongelige allene priviligerede Adresse-Contoirs nye Efterretninger". Hvad borgerne kaldte avisen vides vist ikke i dag.
  • Avisen blev udgivet af Emanuel Balling og havde til huse i Stengade 51. Bare to år efter i 1771 afhændede han sin virksomhed og rejste til København, hvor han redigerede Aftenposten til han døde i 1795.
  • Indholdsmæssigt var der i avisen megen omtale af lokale begivenheder skrevet for de mange udenlandske borgere, som beboede Helsingør på den tid.


Kilde: Helsingør Dagblads jubilæumsavis 1867-1967.

Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du brugen af cookies. Luk siden for at stoppe brugen af cookies.