The Counzil

Fra Helsingør Leksikon
Skift til:navigering, søgning
Foto: Gregers Larsen

(2010) (Original Guitarrock) (Helsingør)

The Counzil er Helsingørs nye progressive guitarrock-band.

The Counzil blev dannet sommeren 2010 af Gregers Larsen med det formål at spille egen musik på egne præmisser uden hensyntagen hvad folk vil høre og hvad der er populært.

Til gengæld bliver varen leveret overbevisende og perfektionistisk uden alt for meget af det sædvanelige jam og blues-ræs - perfekte stilistiske guitarløb og harmonier. I stedet for at have en lead-guitarist og en rytmeguitar har The Counzil to meget kapable lead-guitarister, der forstår at understøtte hinanden og give musikken en ny dimension.

Andrew Murray er med på en stærk vokal, der minder om en blanding af Axl Rose, Bon Scott og David Coverdale. Andrew kommer fra Helsingørs Think Big, der måske ikke tænkte helt så stort da de smed Andrew ud, bare fordi han havde pandet bassisten en på hovedet. Det er sgu da Rock’n’Roll. Their loss - our gain. Andrew er uden tvivl den største sanger i området.

Morten Henningsen er et kendt ansigt i Helsingør - sikkert mest på grund af hans fabelagtige basspil i det legendariske Zurisana. Morten arbejder i branchen og især bør det nævnes at han har mixet det seneste Savage Rose album.

Kim Petersen, med rødder helt tilbage til legenderne Electric Underground og Tjek, har i mange år lagt trommer på som studiemusiker, er nu en del af The Counzil. Kim er en disciplineret og fantastisk dygtig teknisk trommeslager, som skiller sig ud blandt andre trommeslagere ved at rent faktisk kunne huske numrene.

Ernst Sørensen er en solid omgang talent med sin sprøde Les Paul uden dikkedarer direkte ind i en gang Marshall. Ernst er kendt for sit guitarspil i Whitesnake Tribute Band, Cargo samt Mothers Big Roll Band.

Gregers kommer fra Helsingørbandet DiXXon og har lokal historie helt tilbage til Humphrey & The Bogards i 1979.


The Counzil er:

Andrew Murray: Vocalz

Kim Peterzen: Drumz

Gregerz Dixxon Larzen: Guitar

Ernzt Zørenzen: Guitar

Morten Henningzen: Bazz


The Counzil.dk

Facebook

Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du brugen af cookies. Luk siden for at stoppe brugen af cookies.