DJ Undertaker

Fra Helsingør Leksikon
Skift til:navigering, søgning

(Professionel DJ) (1990) (Helsingør)

Fotograf: Peter Sebald Tørressen

Dj Undertaker har været professional DJ siden 1998, hvor han debuterede for over 2500 mennesker på Diskotek Club Battery i Berlin. Dj Undertaker) har været i branchen siden 1990, hvor han startede som dj på et ungdomsdiskotek. Siden der har (Dj Undertaker) givet den fuld gas på den professionelle scene, og har spillet til diverse firmafester, privatfester, bryllupper og klubber over hele Danmark, samt mange dele af Europa

(Dj Undertaker) er I dag 33 år, han har mere end 20 års musik erfaring, og kan lave alt på en scene, helt fra Scene Shows, Mix Shows, til at være den gode og frække vært & entertainer, der sætter fuld knald på festen. Dj Undertaker startede i en ung alder, men det har kun gjort ham stærkere.

(Dj Undertaker) vandt en officiel DJ konkurrence i beatmix som 18 årig & laver i dag nogle af de bedste mix shows til dags dato. Han er også kendt for at sætte det perfekte show sammen, der er ingen grænser for, hvad han kan.

I dag laver (Dj Undertaker) også cd mixes til forskellige label´s og internet radioer fx Beatmixers.com, NRJ Sverige, Specific radio Danmark, Unit Radio USA plus mange flere. (Dj Undertaker) arbejder også I dag sammen med mange af de kendte kunstner som bla. Kato, Morten Breum & mange andre.

Benny Hansen - som er Dj Undertakers borgerlige navn, er en af de mest kvalificeret DJ’s i Danmark der kan bruges til alle slags fester, events og arrangementer.

www.djundertaker.dk

Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du brugen af cookies. Luk siden for at stoppe brugen af cookies.