DJ Miles McStyles

Fra Helsingør Leksikon
Skift til:navigering, søgning
Fotograf: Michelle Iversen

Bag aliasset gemmer sig Emil Vendelbo Johansen fra Helsingør. Emil (som også udgør den ene halvdel af Dirty Undertrance) blev fanget af musikken i sine tidlige teenageår, dengang var det mest den psykedeliske del af rocken der trak, siden spillede han indierock i flere bands, deriblandt hedengangne PunkerPop og Purple Fiction, som henholdsvis guitarist og bassist.

Da disse bands gik i opløsning begyndte Emil, lidt ved en tilfældighed, at vende plader på Musikhuset Elværket i Helsingør, da han som musiknørd havde en omfattende pladesamling. Stilen er dog ikke længere den psykedeliske rock, men han har gjort det til sin niche at lave et festfyrværkeri af disco, synthpop, italo osv. Selvom alle genrer kan ryge på pladespillerne, så længe det svinger. Miles McStyles er yderst energisk når han står bag pladespillerne, og der bliver danset lige så meget som på dansegulvet.

De seneste år har Miles McStyles stået bag pladespillerne til adskillige fyldte dansegulv i Helsingør, primært Elværket. Da han spillede på Helsingør Festivalen 2011 var tanken at det skulle være sidste show, men siden er Miles McStyles dog vendt hjem fra sit Århus-eksil et par gange for at fylde Elværkets dansegulv, så der er stadig mulighed for at opleve ren discoblitzkrieg i Helsingør med jævne mellemrum.

Miles McStyles havde desuden et par gigs i Jordan i januar 2011.

Disco baby!!

Facebook

Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du brugen af cookies. Luk siden for at stoppe brugen af cookies.