DJ Crizzy

Fra Helsingør Leksikon
Skift til:navigering, søgning

(1998) (House) (Helsingør)

Fotograf: Thomas Fællesskov

Dj Crizzy, som til dagligt lyder det borgerlige navn Michael Christrup, er født (1981) og opvokset i Helsingør. Han faldt for den elektroniske musik i 1998, hvor han startede som frivillig medhjælper til en af Pneumatic's fester i Musikhuset Elværket, Helsingør. Her blev han fast lysmand til Pneumatic's fester, og fik der igennem mere og mere smag for at DJ’e. Det udviklede sig stille og roligt, frem til hans officielle debut som DJ Crizzy i 2001 til festen ”2 Days Code Rush” også i Musikhuset Elværket.

Efterfølgende er det blevet til et utal af gigs til diverse privatfester og offentlige arrangementer rundt omkring i landet. Hans talent som DJ har også givet ham booking i Malmø og Göteborg.

Hans primære stil er i øjeblikket de groovy tech house tunes, som næsten altid har en klang af den balkanske eller jazzede lyd. Som eksempel kan bl.a. nævnes kunstnere som Daniel Steinberg, Hanne & Lore, Rainer Weichhold, M.in., Angel F, Andrea Roma, Igor S, Picco, Basti Grub, Riva Starr, Oliver Klein og mange, mange flere.

Han er nu resident DJ til alle DJ Sub's (aka. Thomas Fællesskov) events i Musikhuset Elværket og Dj Wank’s (aka. David Kattrup) Pneumatic events, som både er blevet afholdt i Musikhuset Elværket, Helsingør men også i Malmø.

Kontakt: michaelchristrup@hotmail.com

Soundcloud

Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du brugen af cookies. Luk siden for at stoppe brugen af cookies.