Bob's Vacation

Fra Helsingør Leksikon
Skift til:navigering, søgning

(2011) (Punk Rock/ Rock n’ Roll/Alternativ Rock)

Logo: Kasper Videmark Mikkelsen

Bob's Vacation kom førstegang på tale, da guitaristen Simon og bassisten Kasper havde lyst til at starte et band, da de savnede at spille sammen igen. De havde nemlig tidligere spillet i et band som hed Random Lunatics, men desværre gik dette band i opløsning før det rigtigt kom i gang.

Simon og Kasper fik lidt efter fat i guitaristen Jannik og trommeslageren Joachim, og fik sig hurtigt et øvelokale på Helsingør Ungdomsskole. Det var først der at navnet Bob's Vacation, kom på tale.

Navnet Bob's Vacation, var noget som Kasper (ex. Chaka) havde gået og leget med noget tid, og var oprindeligt slet ikke ment som et bandnavn, men som titlen på en roman som han havde tænkt sig at skrive. Historien skulle handle om en halvdum mand ved navn Bob, som skulle på en lang rejse ud i Verden, for at finde en mening med sit liv.

Til at starte med var Jannik forsanger, men det tog ikke lang tid før de blev enige om at det ikke fungerede så godt, så de fik fat i deres nuværende forsanger Katrine, og nu var bandet som det ser ud i dag.

Fotograf: Nina Maria Brenholdt


Bob’s Vacation er:

Katrine Øst: Vokal

Simon Holmstrup: Guitar

Jannik Brun: Guitar, synthesizer og kor

Kasper Videmark: Bas og kor

Joachim Vilstrup: trommer

Kontakt: www.facebook.com/BobsVacation eller bobs.vacation.official@gmail.com

Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du brugen af cookies. Luk siden for at stoppe brugen af cookies.