Forskel mellem versioner af "Forside"

Fra Helsingør Leksikon
Skift til:navigering, søgning
Linje 17: Linje 17:
 
<frontbox position="right" title="Helsingør Leksikon">
 
<frontbox position="right" title="Helsingør Leksikon">
  
'''29. juli 2011 - 882 artikler'''
+
'''2. oktober 2011 - 891 artikler'''
  
Helsingør Leksikon har været udsat for et meningslyst hacker/spam angreb, hvorfor det p.t. ikke er muligt for '''nye brugere''' at bidrage. Allerede oprettede brugere kan bare fortsætte. Biblioteket arbejder på en løsning, der vil betyde, at man skal registrere sig for at kunne bidrage. Første skridt er taget - redigeringsknapperne vises kun, når man er logget ind. Helsingør Leksikon er helt sig selv igen efter angrebet (alle artikler er på plads), men det må ikke ske igen.
+
Helsingør Leksikon er et web 2.0 leksikon - hvilket betyder at alle har mulighed for at bidrage med en artikel eller et foto. Man skal være logget ind for at kunne skrive, og desværre er det p.t. ikke muligt, hvis man ikke allerede har et password.
 +
Helsingør Kommunes Biblioteker arbejder på at løse problemet - vi er selvfølgelig ikke interesserede i at udelukke nye brugere.
  
 
</frontbox>
 
</frontbox>

Versionen fra 2. okt 2011, 08:27

Slå op alfabetisk

A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - Æ - Ø - Å

Ugens artikel

Jens Levin Tvede blev født i København den 7. april 1830 som søn af Jørgen Martin Hans Tvede, som havde et mindre brændevinsbrænderi, moderen var Cathrine Elene Dorthea f. Drewes. Efter endt skolegang kom han i 1846 på Den Polytekniske Læreanstalts værksteder, men studierne måtte opgives på grund af pengemangel. Faderen, der i 1842 var flyttet til Helsingør, døde i 1849. Kort før faderens død kom J.L. Tvede hertil for at bestyre faderens forretning, et lille gammeldags brænderi i baghuset til Sudergade 23, på sin moders vegne. Fra 18. maj 1854 drev han det på egne vegne, og da det brændte i 1864, byggede han på en indkøbt grund i Stjernegade 25 et moderne dampbrænderi til fremstilling af sprit og brændevin. Senere udvidede han med et hvidtølsbryggeri i 1877 og en gærfabrik i 1887 ... Læs mere...>>


Helsingør Leksikon


2. oktober 2011 - 891 artikler

Helsingør Leksikon er et web 2.0 leksikon - hvilket betyder at alle har mulighed for at bidrage med en artikel eller et foto. Man skal være logget ind for at kunne skrive, og desværre er det p.t. ikke muligt, hvis man ikke allerede har et password. Helsingør Kommunes Biblioteker arbejder på at løse problemet - vi er selvfølgelig ikke interesserede i at udelukke nye brugere.


Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du brugen af cookies. Luk siden for at stoppe brugen af cookies.