Forskel mellem versioner af "Forside"

Fra Helsingør Leksikon
Skift til:navigering, søgning
Linje 15: Linje 15:
 
</frontbox>
 
</frontbox>
  
<frontbox position="right" title="Om Helsingør Leksikon">
+
<frontbox position="right" title="Helsingør Leksikon">
  
'''19. juni 2011 - 873 artikler'''
+
'''29. juli 2011 - 882 artikler'''
  
Alle kan bidrage til Helsingør Leksikon med ord og billeder. Du behøver ikke skrive en hel roman - et par linier og gerne et foto er nok. Læs [[Hjælp:Hjælp|Hjælp]] hvordan, og kontakt os, hvis du behøver hjælp med at lægge teksten ind eller at skanne et foto.
+
Helsingør Leksikon har været udsat for et meningslyst hacker/spam angreb, hvorfor det p.t. ikke er muligt for '''nye brugere''' at bidrage. Allerede oprettede brugere kan bare fortsætte. Biblioteket arbejder en løsning, der vil betyde, at man skal registrere sig for at kunne bidrage. Første skridt er taget - redigeringsknapperne vises kun, når man er logget ind. Helsingør Leksikon er helt sig selv igen efter angrebet (alle artikler er på plads), men det må ikke ske igen. 
  
Tak til Lokalarkivet for Alsønderup & Tjæreby Sogne, som har rettighederne til Jørgen Rubæk Hansen og Anne-Sofie Rubæks billeder.
 
 
</frontbox>
 
</frontbox>

Versionen fra 29. jul 2011, 19:05

Slå op alfabetisk

A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - Æ - Ø - Å

Ugens artikel

Lappestens Batteri. Rekonstruktion. Lars Bjørn Madsen 2003
I 1808 lod militæret anlægge kystbatteriet Lappestens Batteri for at hindre, at fjendtlige skibe skulle kaste anker ved Lappegrunden for herfra at kunne beskyde Kronborg. Man havde nemlig gjort den bitre erfaring i 1801, hvor 24 engelske skibe ankrede op ved Lappegrunden, inden de dagen efter bombarderede Helsingør og Kronborg på deres vej til hovedstaden. Lappestens Batteri var med sit næsten fuldstændige bastionære anlæg det største af de kystbatterier, som man i 1807 og 1808 anlagde på Nordkysten. Skandseøre og Smedehagen syd for byen, samt batterierne ved Helsingør havn og Hellebæk og længere nordpå, var således alle mindre. .... Læs mere...>>


Helsingør Leksikon


29. juli 2011 - 882 artikler

Helsingør Leksikon har været udsat for et meningslyst hacker/spam angreb, hvorfor det p.t. ikke er muligt for nye brugere at bidrage. Allerede oprettede brugere kan bare fortsætte. Biblioteket arbejder på en løsning, der vil betyde, at man skal registrere sig for at kunne bidrage. Første skridt er taget - redigeringsknapperne vises kun, når man er logget ind. Helsingør Leksikon er helt sig selv igen efter angrebet (alle artikler er på plads), men det må ikke ske igen.


Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du brugen af cookies. Luk siden for at stoppe brugen af cookies.