Forskel mellem versioner af "Du Nord Hotel"

Fra Helsingør Leksikon
Skift til:navigering, søgning
(Oprettede siden med ' * Hotel. * Stengade 25, Helsingør. * Inden Hotel du Nord blev etableret i 1834 lå der en gæstgiver- og postgård, som var et af byens herberger. Helsingør Aftenskole bl...')
 
Linje 2: Linje 2:
 
* Hotel.
 
* Hotel.
 
* Stengade 25, Helsingør.
 
* Stengade 25, Helsingør.
* Inden Hotel du Nord blev etableret i 1834 lå der en gæstgiver- og postgård, som var et af byens herberger. Helsingør Aftenskole blev i 1884 stiftet ved et møde på hotellet. Ejendommen blev i 1955 købt af Irma, som ønskede at etablere en Danmarks første selvbetjeningsforretning med fødevarer.
+
* Inden Hotel du Nord blev etableret i 1834 lå der en gæstgiver- og postgård, [[Hotel d’Allemand]], som var et af byens herberger. Helsingør Aftenskole blev i 1884 stiftet ved et møde på hotellet. Ejendommen blev i 1955 købt af Irma, som ønskede at etablere en Danmarks første selvbetjeningsforretning med fødevarer.
 
   
 
   
 
Kilde: Helsingørs gader og veje i mands minde. Kenno Pedersen. 2002.
 
Kilde: Helsingørs gader og veje i mands minde. Kenno Pedersen. 2002.
  
[Kategori: Hoteller, kroer, pensionater mv.]]
+
[[Kategori: Hoteller, kroer, pensionater mv.]]

Versionen fra 15. sep 2018, 14:29

  • Hotel.
  • Stengade 25, Helsingør.
  • Inden Hotel du Nord blev etableret i 1834 lå der en gæstgiver- og postgård, Hotel d’Allemand, som var et af byens herberger. Helsingør Aftenskole blev i 1884 stiftet ved et møde på hotellet. Ejendommen blev i 1955 købt af Irma, som ønskede at etablere en Danmarks første selvbetjeningsforretning med fødevarer.

Kilde: Helsingørs gader og veje i mands minde. Kenno Pedersen. 2002.

Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du brugen af cookies. Luk siden for at stoppe brugen af cookies.