Forskel mellem versioner af "Andelsbanken"

Fra Helsingør Leksikon
Skift til:navigering, søgning
(Tekst fyldt på + link indsat)
(Tekst ændret)
 
(2 mellemliggende versioner af den samme bruger vises ikke)
Linje 1: Linje 1:
  
Andelsbanken holdt til i Sct. Olaigade 39 i Helsingør.
+
Andelsbanken var en dansk bank, som blev grundlagt 1925. Den havde en tæt tilknytning til landets store andelsselskaber, men havde også udviklet sig til en betydningsfuld finansiel partner for industrien. Den fusionerede i 1990 med [[Sparekassen SDS]] og [[Privatbanken]] til [[Unibank]].  
Oplysninger fundet i Vejviser for Helsingør kommune 1986/87. Etableringsår samt lukningsår mangler oplyst.  
 
  
Andelsbanken var en dansk bank, som i 1990 fusionerede med [[Sparekassen SDS]] og [[Privatbanken]] til [[Unibank]]. Den var grundlagt 1925 og havde en tæt tilknytning til landets store andelsselskaber, men havde også udviklet sig til en betydningsfuld finansiel partner for industrien.
+
*Andelsbanken holdt til i Sct. Olaigade 39 i Helsingør. Oplysninger fundet i Vejviser for Helsingør Kommune 1986/87. Etableringsår samt lukningsår mangler oplyst.  
  
 
===Eksternt link===
 
===Eksternt link===

Nuværende version fra 30. jan 2022, 15:17

Andelsbanken var en dansk bank, som blev grundlagt 1925. Den havde en tæt tilknytning til landets store andelsselskaber, men havde også udviklet sig til en betydningsfuld finansiel partner for industrien. Den fusionerede i 1990 med Sparekassen SDS og Privatbanken til Unibank.

  • Andelsbanken holdt til i Sct. Olaigade 39 i Helsingør. Oplysninger fundet i Vejviser for Helsingør Kommune 1986/87. Etableringsår samt lukningsår mangler oplyst.

Eksternt link

Andelsbanken

Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du brugen af cookies. Luk siden for at stoppe brugen af cookies.