Forskel mellem versioner af "Strandvangsgaard"

(Siden blev oprettet: '''Strandvangsgaard''' i det gamle Espergærde er det navn, som den tidligere Grødemosegaard, en oprindelig udflyttergård fra Mørdrup landsby, fik efter udflyttergår...)
 
 
Linje 1: Linje 1:
'''Strandvangsgaard''' i det gamle Espergærde er det navn, som den tidligere [[Grødemosegaard]], en oprindelig udflyttergård fra [[Mørdrup]] landsby, fik efter udflyttergårdens brand i 1888, idet gården efterfølgende blev genopført med en ny placering på arealerne helt ud mod Øresund.
+
'''Strandvangsgaard''' i det gamle Espergærde er det navn, som den tidligere [[Grødemosegaard]], en oprindelig udflyttergård fra [[Mørdrup]] landsby, fik efter udflyttergårdens brand i 1888, idet gården efterfølgende blev genopført med en ny placering på arealerne helt ud mod Øresund. I dag står kun stuehuset tilbage af de tidligere gårdbygninger.
  
 
[[Kategori:Gårde]]
 
[[Kategori:Gårde]]

Nuværende version fra 14. maj 2008, 11:48

Strandvangsgaard i det gamle Espergærde er det navn, som den tidligere Grødemosegaard, en oprindelig udflyttergård fra Mørdrup landsby, fik efter udflyttergårdens brand i 1888, idet gården efterfølgende blev genopført med en ny placering på arealerne helt ud mod Øresund. I dag står kun stuehuset tilbage af de tidligere gårdbygninger.