Forskel mellem versioner af "Strandhaven"

Linje 1: Linje 1:
[[Billede:strandhaven.jpg|thumb|right|Strandhaven]]'''Strandhaven''' er en privat sidevej til Gl. Strandvej i Espergærde, lidt syd for [[Tibberup Mølle]]. Den omfatter 19 huse med tilhørende fællesareal bestående af et rekreativt område mod vest og en strandgrund ned til Øresund. Bebyggelsen blev etableret i 1973 med Bikubens Boligfond som bygherre på en grund, hvor der tidligere bl.a. lå en stor sommervilla med en meget stor og smukt anlagt have. En del af den gamle beplantning er bevaret. Husene er tegnet af arkitekterne m.a.a. Ammentorp & Haubroe. De grønne arealer omkring husene blev anlagt efter en beplantningsplan udarbejdet af havearkitekt Eywin Langkilde.
+
 
 +
 
 +
[[Billede:strandhaven.jpg|thumb|right|Strandhaven]]
 +
 
 +
* 3060 Espergærde
 +
* '''Strandhaven''' er en privat sidevej til Gl. Strandvej i Espergærde, lidt syd for [[Tibberup Mølle]]. Den omfatter 19 huse med tilhørende fællesareal bestående af et rekreativt område mod vest og en strandgrund ned til Øresund. Bebyggelsen blev etableret i 1973 med Bikubens Boligfond som bygherre på en grund, hvor der tidligere bl.a. lå en stor sommervilla med en meget stor og smukt anlagt have. En del af den gamle beplantning er bevaret. Husene er tegnet af arkitekterne m.a.a. Ammentorp & Haubroe. De grønne arealer omkring husene blev anlagt efter en beplantningsplan udarbejdet af havearkitekt Eywin Langkilde.
  
 
===Eksterne links===
 
===Eksterne links===

Versionen fra 22. jan 2014, 16:22


Strandhaven
  • 3060 Espergærde
  • Strandhaven er en privat sidevej til Gl. Strandvej i Espergærde, lidt syd for Tibberup Mølle. Den omfatter 19 huse med tilhørende fællesareal bestående af et rekreativt område mod vest og en strandgrund ned til Øresund. Bebyggelsen blev etableret i 1973 med Bikubens Boligfond som bygherre på en grund, hvor der tidligere bl.a. lå en stor sommervilla med en meget stor og smukt anlagt have. En del af den gamle beplantning er bevaret. Husene er tegnet af arkitekterne m.a.a. Ammentorp & Haubroe. De grønne arealer omkring husene blev anlagt efter en beplantningsplan udarbejdet af havearkitekt Eywin Langkilde.

Eksterne links

Strandhaven