Forskel mellem versioner af "Løvdalsvej"

Linje 1: Linje 1:
'''Løvdalsvej''' nævnes allerede i 1793 som »Mellemvejen«, da den løb parallelt mellem [[Gurrevej]] og diget til [[Pindemosegaard]]s jorder og var en adgangsvej fra daværende Pindemosevej, den nuværende [[Klostermosevej]], til et par huse i skovbrynet til [[Teglstrup Hegns]] sydlige del. Vejens nuværende navn kommer af den lille gård ”[[Løvdal]]” på vejens nordlige side tæt ved skoven, der i sin nuværende form angiveligt er opført eller ombygget omkring 1912.
+
'''Løvdalsvej''' nævnes allerede i 1793 som »Mellemvejen«, da den løb parallelt mellem [[Gurrevej]] og diget til [[Pindemosegaard]]s jorder og var en adgangsvej fra daværende Pindemosevej, den nuværende [[Klostermosevej]], til et par huse i skovbrynet til [[Teglstrup Hegn]] sydlige del. Vejens nuværende navn kommer af den lille gård ”[[Løvdal]]” på vejens nordlige side tæt ved skoven, der i sin nuværende form angiveligt er opført eller ombygget omkring 1912.
  
 
[[Kategori:Gader og veje]]
 
[[Kategori:Gader og veje]]

Versionen fra 16. apr 2008, 06:04

Løvdalsvej nævnes allerede i 1793 som »Mellemvejen«, da den løb parallelt mellem Gurrevej og diget til Pindemosegaards jorder og var en adgangsvej fra daværende Pindemosevej, den nuværende Klostermosevej, til et par huse i skovbrynet til Teglstrup Hegn sydlige del. Vejens nuværende navn kommer af den lille gård ”Løvdal” på vejens nordlige side tæt ved skoven, der i sin nuværende form angiveligt er opført eller ombygget omkring 1912.