Forskel mellem versioner af "Klostermose"

(Siden blev oprettet: '''Klostermose''' er det gamle navn på det langstrakte sø- og mosedrag, der strakte sig øst-vest mellem Kongevejen og Gurrevej i den vestligste del af Helsingør overdrev. Mo...)
 
Linje 1: Linje 1:
'''Klostermose''' er det gamle navn på det langstrakte sø- og mosedrag, der strakte sig øst-vest mellem Kongevejen og Gurrevej i den vestligste del af Helsingør overdrev. Moseområdet gennemskæres i dag af Klostermosevej og har endvidere givet navn til [[Klostermosegaard]] og [[Klostermosegaards Teglværk]]. Endnu får man et vist indtryk af mosens oprindelige karakter på strækningen vest for Klostermosevej, hvor mosen er omkranset af den lille [[Klostermose Skov]].
+
'''Klostermose''' er det gamle navn på det langstrakte sø- og mosedrag, der strakte sig øst-vest mellem Kongevejen og Gurrevej i den vestligste del af Helsingør overdrev. Moseområdet gennemskæres i dag af Klostermosevej og har endvidere givet navn til [[Klostermosegaard]] og [[Klostermosegaard Teglværk]]. Endnu får man et vist indtryk af mosens oprindelige karakter på strækningen vest for Klostermosevej, hvor mosen er omkranset af den lille [[Klostermose Skov]].
  
 
[[Kategori:Moser og enge]]
 
[[Kategori:Moser og enge]]

Versionen fra 3. maj 2008, 14:13

Klostermose er det gamle navn på det langstrakte sø- og mosedrag, der strakte sig øst-vest mellem Kongevejen og Gurrevej i den vestligste del af Helsingør overdrev. Moseområdet gennemskæres i dag af Klostermosevej og har endvidere givet navn til Klostermosegaard og Klostermosegaard Teglværk. Endnu får man et vist indtryk af mosens oprindelige karakter på strækningen vest for Klostermosevej, hvor mosen er omkranset af den lille Klostermose Skov.