Forskel mellem versioner af "Kategori:Gader og veje"

(Den generelle artikel er flyttet til en selvstændig artikel.)
Linje 4: Linje 4:
  
 
'''Vejnavne i Tikøb Kommune'''
 
'''Vejnavne i Tikøb Kommune'''
Den tidligere Tikøb kommunes vejnavne mv. er oplistet ifølge Mostrups Vejviser for Tikøb Kommune 1968/69, som var den sidste udgave inden sammenlægningen med Helsingør kommune i 1970. Det fremgår ikke i alle tilfælde, hvornår vejen er navngivet af Tikøb Sogneråd. Men det er altså sket før kommunesammenlægningen i 1970. Borgere, der har kendskab til, hvilket år de enkelte veje er navngivne, er velkomne til at fremsende oplysninger herom til estubtoft@gmail.com
+
Den tidligere Tikøb kommunes vejnavne mv. er oplistet ifølge Mostrups Vejviser for Tikøb Kommune 1968/69, som var den sidste udgave inden sammenlægningen med Helsingør kommune i 1970. Det fremgår ikke i alle tilfælde, hvornår vejen er navngivet af Tikøb Sogneråd. Men det er altså sket før kommunesammenlægningen i 1970.
  
 
'''Hvis du har bemærkninger'''
 
'''Hvis du har bemærkninger'''
Hvis du har andre eller yderligere oplysninger vedr. de enkelte veje, gader, pladser, torve mv. er du velkommen til selv at tilrette teksten Helsingør-Leksikon eller sende dine oplysninger til estubtoft@gmail.com
+
Hvis du har andre eller yderligere oplysninger vedr. de enkelte veje, gader, pladser, torve mv. er du velkommen til selv at tilrette teksten Helsingør-Leksikon eller sende dine oplysninger til fakta@helsbib.dk.  
  
  

Versionen fra 7. jun 2017, 11:20

Om Gader og veje i Helsingør Kommune - historisk og generelt: følg dette link.


Vejnavne i Tikøb Kommune Den tidligere Tikøb kommunes vejnavne mv. er oplistet ifølge Mostrups Vejviser for Tikøb Kommune 1968/69, som var den sidste udgave inden sammenlægningen med Helsingør kommune i 1970. Det fremgår ikke i alle tilfælde, hvornår vejen er navngivet af Tikøb Sogneråd. Men det er altså sket før kommunesammenlægningen i 1970.

Hvis du har bemærkninger Hvis du har andre eller yderligere oplysninger vedr. de enkelte veje, gader, pladser, torve mv. er du velkommen til selv at tilrette teksten Helsingør-Leksikon eller sende dine oplysninger til fakta@helsbib.dk.


| class="wikitable" border=0 |+ Billedgalleri |- valign="top"

|
Krydset Kongevejen-Svingelport-Jernbanevej 4/2 1974. Foto: Anne-Sofie Rubæk
|
Krydset Kongevejen-Svingelport-Jernbanevej blev lysreguleret i 1975. Foto: Anne-Sofie Rubæk 17/3 1975
|
Krydset Esrumvej-Hornbækvej (Dale Krydset) 23/1 1975. Foto: Anne-Sofie Rubæk

|}

Sider i kategorien "Gader og veje"

Denne kategori indeholder de nedenstående 200 sider af i alt 966.

(forrige 200) (næste 200)

A

B

B forts.

C

D

E

E forts.

F

(forrige 200) (næste 200)