Forskel mellem versioner af "Carsten Bo"

(Siden blev oprettet: '''(2005) (Singer-Songwriter/Rock) (Helsingør)''' Carsten Bo er forfatter og sangskriver, tidligere lokalpolitiker og medlem af Folketinget for Socialdemokraterne. Siden 2005 ...)
 
Linje 11: Linje 11:
 
[http://www.carstenbo.com carstenbo.com]
 
[http://www.carstenbo.com carstenbo.com]
  
[http://www.facebook.com/group.php?gid=137498020012 Facebook]
+
[http://www.facebook.com/carstenbo.rock Facebook]
  
  
 
[[Kategori: Lokale bands og artister]]
 
[[Kategori: Lokale bands og artister]]

Versionen fra 16. feb 2012, 16:49

(2005) (Singer-Songwriter/Rock) (Helsingør)

Carsten Bo er forfatter og sangskriver, tidligere lokalpolitiker og medlem af Folketinget for Socialdemokraterne. Siden 2005 har han turneret med sin akustiske guitar i Danmark, Sverige og Norge som rocktroubadour - ofte flankeret af Steffen Qwist, også på guitar.

Carsten Bo begyndte at spille guitar som 11 årig og allerede som 12 årig i 1970 blev han hyret som frontmand i det veletablerede lokale rockband 40 i Feber, hvor de øvrige medlemmer alle var en 8 – 10 år ældre. Året efter begyndte Carsten Bo selv at skrive tekster og musik og inden længe skrev han alt materialet til bandet i en alder af kun 13 år.

Siden da har Carsten Bo spillet i et hav af bands – bl.a. Herbie & The Heartbeats og Mænd i Blåt og samtidig skrevet tekst og musik til en lang række danske kunstnere såsom Kim Larsen, Sebastian og Anne Grete.

De mange år i rockbranchen har afstedkommet at Carsten Bo har mere end 25 udgivelser bag sig – dels alene og med sine egne bands, men også sammen med andre danske kunstnere som Lars Lilholth, Allan Olsen, Poul Dissing, Niels Hausgaard og mange flere…

carstenbo.com

Facebook