Forskel mellem versioner af "Årets hus"

(Siden blev oprettet: '''Årets hus''' Siden 1986 har Helsingør Cityforening kåret årets hus, og hver gang har det været væsentligt for udvælgelsen, at huset stadig har en spændende historie ...)
 
Linje 6: Linje 6:
 
'''Årets hus 2004'''
 
'''Årets hus 2004'''
  
'''[[Domkirken Skt. Olai Kirke]],''' Helsingørs ældste bygningsværk ” blev af Cityforening valgt som ”Årets Hus 2004”. Ikke fordi det er byens ældste, men fordi det et par år forinden gennemgik en restaurering, der på smukkeste vis forenede århundreders kulturhistorie med nutidens krav til alverdens bekvemmeligheder.
+
Domkirken [[Skt. Olai Kirke]], Helsingørs ældste bygningsværk ” blev af Cityforening valgt som ”Årets Hus 2004”. Ikke fordi det er byens ældste, men fordi det et par år forinden gennemgik en restaurering, der på smukkeste vis forenede århundreders kulturhistorie med nutidens krav til alverdens bekvemmeligheder.

Versionen fra 20. jan 2008, 15:41

Årets hus

Siden 1986 har Helsingør Cityforening kåret årets hus, og hver gang har det været væsentligt for udvælgelsen, at huset stadig har en spændende historie at fortælle. Men det er også karakteristisk, at alle årenes huse har undergået ganske radikale ændringer, netop på grund af tidernes skiftende ejere og anvendelse.


Årets hus 2004

Domkirken Skt. Olai Kirke, Helsingørs ældste bygningsværk ” blev af Cityforening valgt som ”Årets Hus 2004”. Ikke fordi det er byens ældste, men fordi det et par år forinden gennemgik en restaurering, der på smukkeste vis forenede århundreders kulturhistorie med nutidens krav til alverdens bekvemmeligheder.